1. Haberler
  2. Gündem
  3. YELLEHÇİ VİDEOSUNUN ARDINDAN KUTLUAY HOCA’NIN TV’DE Kİ PROGRAMI BİTİRİLDİ

YELLEHÇİ VİDEOSUNUN ARDINDAN KUTLUAY HOCA’NIN TV’DE Kİ PROGRAMI BİTİRİLDİ

featured

Son günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştığı sohbet videoları ile güncel konulara değinen ve yalakalık ile ilgili çektiği bir video ile gündem olan Mehmet Emin Kutluay, Güneydoğu Tv’de ki programının bitirildigini duyurdu.

Kutluay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Yaklaşık bir yıldır program yaptığım güneydoğu TV konuşmamdaki sertlik ve en son gündeme düşen YELLEHCİ videosundan sonra programımı bitirme kararı almıştır. Oysa ben camiide konuşmuştum. Tvde bile degil.

Şunu unutmayın dünya hayatıma da mal olsa doğruları her yerde haykırmaya devam edeceğim. Konuşmalarımdan dolayı arkamızda duran bizi destekleyen bize her türlü desteğini esirgemeyen değerli büyüklerime”basın mensubu arkadaşlara ve Türkiyenin her yerinden arayan kardeşlerime ve Urfa halkıma ben teşekkür ediyorum. İnşallah daha farklı mecrada karşınızda olacağım değerli kardeşlerim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YELLEHÇİ VİDEOSUNUN ARDINDAN KUTLUAY HOCA’NIN TV’DE Kİ PROGRAMI BİTİRİLDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!