1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Viop teknik analizi

Viop teknik analizi

featured

Viop teknik analizi / Haberin Peşinde Urfa

Haftanın son işlem gününe pozitif başlayan Ekim Vadeli Endeks 30 sözleşmesinde gün boyunca güçlü görünüm korundu ve %3.02 oranında yükseliş ile 3662.50 seviyesinden kapanış gerçekleşti.

F_XU0301022 “Ekim Vadeli Endeks 30 Sözleşmesi” ; Haftanın son işlem gününe pozitif başlayan Ekim Vadeli Endeks 30 sözleşmesinde gün boyunca güçlü görünüm korundu ve %3.02 oranında yükseliş ile 3662.50 seviyesinden kapanış gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta ortasında yaşanan satışların trend desteğinin üzerinde karşılanmış olmasını olumlu buluyoruz. Hafta içinde güç kaybeden kısa vadeli göstergelerinde Cuma günü gelen alımlar ile tekrar toparlanıyor olmasını olumlu buluyoruz. Haftanın ilk işlem gününde 3675 seviyesini ilk ara direnç olarak takip edeceğiz. Bu seviyenin aşılması sonrasında ise 3705 seviyesine kadar gün içi hareketin devamı beklenebilir. Sözleşmede 3620 seviyesini ise gün içi ilk destek noktası olarak verebiliriz.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Viop teknik analizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!