1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vatandaş can, iktidar müjde peşinde

Vatandaş can, iktidar müjde peşinde

featured

Vatandaş can, iktidar müjde peşinde / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye yangın ve sel felaketleri ile boğuşurken, iktidar yine “müjde” peşine düştü. Trakya’da ekili tarlalara zarar vererek petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına yeniden başlandı.

SÖZCÜ’nün 8 Temmuz’da gündeme getirdiği “Petrol müjdesi için ekinler yok edildi” başlıklı haberi sonrası ara verilen TPAO arama faaliyetleri yeniden başladı. Edirne’nin Keşan ilçesindeki bazı yerleşim birimleri ve köylerdeki ekili arpa, buğday ve ayçiçeği tarlalarına haber vermeksizin TPAO araçları girerek arama yapıyor. Duruma isyan eden köylüler en azından hasadın bitmesinin beklenebileceğini ifade ettiler.

AMAÇ GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, hükümetin bu zor dönemde yine gündemi değiştirecek müjde peşine düştüğünü söyledi. Zarar verilen ekili arazileri yerinde inceleyen Gaytancıoğlu, “Acaba bu sondajlarla sıkışan ekonomiyi, işsizliği, ülke gündemini değiştirmek, dış politikada sürekli gol yiyen AKP’nin yeni bir oyunu mu” dedi.

AKP,buğday,CHP,Edirne,Haber,Okan Gaytancıoğlu,Sözcü,Türkiye,yangın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaş can, iktidar müjde peşinde
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!