1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’NIN TEK KADIN İLÇE BAŞKANI CHP’Lİ SAKACI BASINLA BULUŞTU

URFA’NIN TEK KADIN İLÇE BAŞKANI CHP’Lİ SAKACI BASINLA BULUŞTU

featured

Haliliye ilçe Başkanlığı’na atanan Başkan Sakacı, basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı’nın açıklamalarından öne çıkanlar;

“Gün kişisel hesapların günü değil;
Gün geçmiş kırgınlıkların ve farklılıkların ortaya konulup hesaplaşmanın günü degil;
Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü
Gun layık olmadığımız dayatmalara dur demek için kenetlenme günüdür. Bu ülkede siyasetçi olmak zordur. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif olmak daha da zordur. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif hem de kadın olmak inanın en zorudur.

Sadece benim açımdan değil, Şanlıurfa’mızda ilk kez kadın bir ilçe Başkanı ile çalışmayı seçen İl yönetimimiz adına da zor bir karardır.
Bizim coğrafyamızda bu zor kararı alarak kadın-erkek eşitliğini sosyal anlamda bir eyleme dönüştüren; Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna, Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcıya, şahsıma ve yönetimime inanarak bizleri Genel Merkezimize tavsiye eden İl Başkanımız Sayın Ferhat Karadağa ve birbirinden değerli İl Başkan yardımcılarımıza sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Müteşekkirim gerçekten..

Kıymetli başkanlarımın bu güvenine ve inancına layık olabilmek adına yılmadan, pes etmeden mücadele eden bir Haliliye ilçe Başkanlığı göreceksiniz. Son olarak yönetimimde yer alan tüm yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Geldiğiniz için, bizleri dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun..
Geliyor gelmekte olan…’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’NIN TEK KADIN İLÇE BAŞKANI CHP’Lİ SAKACI BASINLA BULUŞTU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!