1. Haberler
  2. Güncel
  3. URFA’LI BAKAN NEBATİ KENDİSİNE FETÖCÜ DİYEN KUZENİNİ MAHKUM ETTİRDİ

URFA’LI BAKAN NEBATİ KENDİSİNE FETÖCÜ DİYEN KUZENİNİ MAHKUM ETTİRDİ

featured

Şanlıurfa Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Pensilvanya’da çekilen fotoğrafı mahkemelik oldu.

Sosyal medyada çok tartışılan fotoğrafı Nureddin Nebati’nin Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olduğu dönemde “Ekonomi hainlerin elinde, Pensilvanya’ya çalışanlara emanet edilmiş” notuyla Facebook hesabından paylaşan kuzeni Kenan Nebati hapis cezasına çarptırıldı.

Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından alınan karar, savcının beraat istemesine rağmen alındı. Savcılık mütalaasında; paylaşımın sanık tarafından şüpheye yer bırakmayacak şekilde kanıtlanmadığı mülahaza edildiği belirtilerek beraatı istendi.

Mahkeme ise, kuzen Kenan Nebati’nin kamu görevlisine hakaret suçunu işlediğine kanaat getirerek 11 ay 20 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme, cezanın infazından sonra denetimli serbestlik tedbirinin uygulanmasına da hükmetti. Son karar üst mahkemede belli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’LI BAKAN NEBATİ KENDİSİNE FETÖCÜ DİYEN KUZENİNİ MAHKUM ETTİRDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!