1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’DA OTOPARKTA KALAN AİLEYE CHP TEŞKİLATI YARDIM ELİ UZATTI

URFA’DA OTOPARKTA KALAN AİLEYE CHP TEŞKİLATI YARDIM ELİ UZATTI

featured

Şanlıurfa kent merkezinde bir aile kalacak yerleri olmadığı için çocukları ile birlikte bir otoparkta kalıyorlardı. Bu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı ailenin yanına gitti. Heyette, CHP Şanlıurfa İl Sekreteri Ronayi Paydaş ile Kadın ve Çocuk Komisyonu Başkanı Hatice Kübra Kaya yer aldı.

Ziyarette yaşanan anları sosyal medya hesabından paylaşan Ronayi Paydaş şu ifadeleri kullandı;

“CHP Şanlıurfa İl Örgütü Kadın ve Çocuk komisyonu Başkanımızla birlikte otoparkta uyuyan aileyi ziyaret ettik. O sırada aile sosyal il müdürlüğüde aileyi almaya geldi ancak anne gitmek istemedi ve itiraz etti. Çocuklarımı benden ayırıyorsunuz diyerek gitmek istemediklerini resmî görevlilere ilettiler. O sırada Aileyi gitmeleri konusunda ikna ettik ve yalnız olmadıklarını söyledik. Çünkü çocukların bu sıcak yaz günlerinde temizliğe ihtiyaçları vardı. Ailenin yanındayız ve takipçisiyiz. Aileye iletişim numaralarımızı bıraktık. Video görüntülerinde küçük çocuk olduğu için video paylaşmadık.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’DA OTOPARKTA KALAN AİLEYE CHP TEŞKİLATI YARDIM ELİ UZATTI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!