1. Haberler
  2. Güncel
  3. URFA’DA İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ POLİS EKİPLERİ ZORLA İKNA ETTİ

URFA’DA İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ POLİS EKİPLERİ ZORLA İKNA ETTİ

featured

Haliliye ilçesine bağlı Osman Gazi Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katına çıkan bir genç intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ise durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Şanlıurfa İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, gencin intihar etme ihtimaline karşı atlama yatağı açarak önlem aldı.

İKNA UZMANI POLİSLER DİL DÖKTÜ

İkna Uzmanı Polis ekipleri de isminin Kadir olduğu öğrenilen gencin yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Bu esnada mahallede toplanan onlarca kişi, intihar girişimini film izler gibi izledi. Zaman zaman kendini çatıdan aşağıya sarkıtan genç, izleyenlerin yüreklerini ağızlara getirirken, bazı vatandaşlar o anları cep telefonları ile kayıt altına aldı.

İkna Uzmanı Polislerin yarım saat süren ikna çabaları sonucu genç adam vatandaşların alkışları arasında çatıdan indirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’DA İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ POLİS EKİPLERİ ZORLA İKNA ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!