1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Urfa’da dershaneler ile ilgili flaş iddia!

Urfa’da dershaneler ile ilgili flaş iddia!

featured

 Şanlıurfa’da okulların corono virüs ile ilgili tatil edilmesinden sonra bazı dershanelerin velilere mesaj atarak ders yapacakları ve verilen tatil yasağını delecekleri iddia edildi.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan Corona virüs, 130 binden fazla insanın hastalığa yakalanmasına neden oldu. Yaklaşık 5 bin insanın ölümüne yol açan salgının, Türkiye’de de 18 kişide görülmesinin ardından tedbirler artırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından corona virüse tedbir okulları tatil etmişti. Ancak kentte bazı dershanelerin verilen tatil yasağını delerek velilere mesaj gönderip ders yapacağı iddia edildi.

Durumla ilgili şikâyetlerini dile getiren veliler ise, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyla ilgili denetim mekanizmasının yetersiz kaldığını ifade ediyor.

RHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Urfa’da dershaneler ile ilgili flaş iddia!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!