1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü corona virüse hazırlıklı mı?

Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü corona virüse hazırlıklı mı?

featured

Çin’in Vuhan kentinde 90 gün önce 12 Aralık 2019’da ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün Türkiye’de de görülmesinden sonra kentteki vatandaşlar il Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olası bir vakada tedbir alıp almadığını merak ediyor.

Şu ana kadar dünya genelinde 120 binden fazla insanda tespit edilen Corona virüsü, ülkemizde ise sadece 1 kişide görüldü.

Özellikle Türkiye’de görülmesi sonrasında vatandaşlarda hassasiyet oluşturmaya başlayan Corona virüsü, şu anda yoğun tedavi süreci ve karantina ortamında yüksek direnç sağlanarak vücuttan uzaklaştırılabiliniyor.

Türkiye’de ilk vakaya rastlanmasının ardından Şanlıurfa’daki vatandaşlar kentte olası bir vakaya rastlanması halinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ne gibi önlemler aldığını merak etti. Şanlıurfalı veliler “okullarda hijyen konusu, dezenfekte tedbirler alındı mı” diye sormaya başladı.

Veliler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmalarını merak ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Urfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü corona virüse hazırlıklı mı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!