1. Haberler
  2. Kadınca
  3. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı

featured

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı / Haberin Peşinde Urfa

İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

Oyuncu, sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Şimdilerde ikinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan oyuncunun sağlık durumuyla ilgili endişelendiren bir haber geldi.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

İkinci kez baba olmaya hazırlanan İmirzalıoğlu’nun Covid 19 testinin pozitif çıktığı ve programın bu nedenle bir süre aksayacağı iddia edildi. Hamile olan Sinem Kobal ve kızı Lalin’in sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

VİRÜS NEDENİYLE SETLER DURDURULDU

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını hızla yayılmaya devam ediyor. Başrol oyuncularının koronavirüse yakalanmasının ardından Yargı, Kanunsuz Topraklar, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Bergen gibi projelerin çekimleri durduruldu. Camdaki Kız’da oynayan Enis Arıkan ve Bahar Şahin de ikinci kez koronavirüse yakalandı.

kenan imirzalıoğlu,oronavirüs

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!