1. Haberler
  2. Yaşam
  3. ÜNLÜ KAHİN 3. DÜNYA SAVAŞI İÇİN TARİH VERMİŞTİ, BAŞLIYOR MU ?

ÜNLÜ KAHİN 3. DÜNYA SAVAŞI İÇİN TARİH VERMİŞTİ, BAŞLIYOR MU ?

featured

Rusya ve Ukrayna arasında yaşananlar, 3. Dünya savaşı çıkacağı yönünde söylentilerini de iyice artırdı. Bu gelişmelerin yaşanmasıyla birlikte ünlü kahinlerin daha önce savaşla ilgili söylemleri yeniden gündem oldu. Baba Vanga’nın ardından daha önce birçok tarihi olayı bilmesiyle tanınan kahin Nostradamus’un sözleri çok konuşuluyor.

2022 BAHAR AYLARI

Nostradamus’un tahminleriyle kesin tarihleri belirlemek zor da olsa ünlü kahinin Les Prophéties isimli kitabında 3. Dünya savaşı için verdiği tarihin, 2022 bahar ayları olduğu iddia ediliyor. ​​​​​​​Nostradamus bu kitabında savaşın Avrupa’ya da sıçrayacağını vurguluyor.

Nostradamus’un kehanetleri arasında Fransa’yla ilgili de ürküten detaylar var. Nostradamus, 3. Dünya savaşı sonrasında Fransa’nın doğudan gelen bir güç tarafından işgal edileceğini söylüyor. Avrupa’da Rus işgalinin çoktan başlamış olduğu gibi söylemler, Nostradamus’un kehanetlerinjn inanılırlığını da arttırmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÜNLÜ KAHİN 3. DÜNYA SAVAŞI İÇİN TARİH VERMİŞTİ, BAŞLIYOR MU ?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!