1. Haberler
  2. Gündem
  3. Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

featured

Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi / Haberin Peşinde Urfa

İçişleri Bakanlığı, turuncu kategorideki Reber kod adlı terörist Semih Sayılğan’ın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, turuncu kategorideki Reber kod adlı terörist Semih Sayılğan’ın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Eren-Abluka-2 (Şehit Uzm.J.Çvş. Mehmet BAYAR 2022-20) Operasyonu kapsamında; Hakkari İl Jandarma Komutanlığı istihbarat birimlerince,  Kavaklı köyü kırsalında 2 terörist tespit edilmiş, 28 Nisan 2022 tarihinde JÖH ve Komando birliklerince gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışmada, teröristler  silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmişti. 

Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belli oldu, biri Turuncu Kategoride Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, sözde Hakkari bölgesinde sorumlusu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesi’nde 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan Reber kod adlı Semih Sayılğan olduğu tespit edildi. 

Bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkın desteğiyle  güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ediyor. 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turuncu kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.