1. Haberler
  2. Gündem
  3. TÜRKİYE, NARİN GÜRAN İÇİN AĞLIYOR! NARİN’İN CENAZESİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

TÜRKİYE, NARİN GÜRAN İÇİN AĞLIYOR! NARİN’İN CENAZESİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

featured

21 Ağustos’ta kaybolduktan sonra, dün cansız bedeni bulunan Narin Güran için Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Batı Karakoç Mahallesi’nde yer alan camide cenaze namazı kılındı. Güran’ın cenazesi, doğduğu köyde defnedildi.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Narin Güran’ın cenazesi, yakın köydeki camiye taşındı. Narin Güran için Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Batı Karakoç Mahallesi’ndeki camide cenaze namazı kılındı.

Narin’in naaşı daha sonra Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları başlatılmıştı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin Güran’ın amcası S.G, 2 Eylül’de nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklandı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, dün sabah saatlerinde kaybolan Narin Güran’ın, Eğertutmaz Deresi kıyısında, bir çuval içinde ve üzeri taşlarla gizlenmiş vaziyette bulunduğunu duyurmuştu.

Zorluoğlu, “İlk bulgulara göre, Narin Güran öldürüldükten sonra bir çuvala yerleştirilmiş ve dere kenarına taşınmış. Çuval, suyun kenarına bırakılmış ve üzeri ağaç dalları ile taşlarla kamufle edilmiştir.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Soruşturma kapsamında Narin Güran’ın ailesinden pek çok kişi, amcaları, annesi ve babası dahil olmak üzere toplam 24 kişi gözaltına alınmıştı.

BAKAN TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmanın kapsamlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. “Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda sabah saatlerinde başlatılan otopsi işlemi, akşam saatlerinde tamamlanmıştır.” dedi.

Bakan Tunç, “Yüreğimizi dağlayan Narin Güran’ın ölümü ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, adli tıp uzmanları tarafından yapılan otopsi sonucunda doku örnekleri alınmış ve detaylı incelemeler yapılacaktır. Kesin ölüm sebebi bu incelemeler sonucunda belirlenecektir. Şu an için 24 kişi gözaltına alınmış durumdadır ve ifadeleri alınmaktadır. Bu acı olayın tüm detayları ile aydınlatılması için çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

https://x.com/yilmaztunc/status/1832901857007792477

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜRKİYE, NARİN GÜRAN İÇİN AĞLIYOR! NARİN’İN CENAZESİ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!