1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türk SMD 15. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu

Türk SMD 15. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu

featured

Türk SMD 15. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu / Haberin Peşinde Urfa

Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (Türk SMD) Bien ana sponsorluğunda düzenlediği 15. Mimarlık Ödülleri, 5 ayrı dalda sahiplerini buldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (Türk SMD) Bien ana sponsorluğunda düzenlediği 15. Mimarlık Ödülleri, 5 ayrı dalda sahiplerini buldu. 8 Ekim’de Ankara Pia Sera’da düzenlenen ödül töreninde” Büyük Ödül” Nevzat Sayın’a takdim edilirken; “Yapı Ödülü” ise Bangladeş Halk Cumhuriyeti Kançılarya Yerleşkesi projesi ile Bütüner Mimarlık’a, Kıbrıs Uluslararası Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Merkezi projesi ile SKA Mimarlık’a ve Zonguldak Mağaraları Ziyaretçi Merkezi projesi ile de Yalın Mimarlık’a takdim edildi. 

Kemal Aran, Murat Germen ve Aura İstanbul “Mimarlığa Katkı Ödülü”ne layık görülürken; “Basın – Yayın Ödülleri”ni ise Yasemin Şener, Bodrum Mimarlık Kitaplığı ve Eşik Programı aldı. “Jüri Özel Ödül”ü ise Onaranlar Kulübü’ne ve Nilay Örnek’e takdim edildi. 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türk SMD 15. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!