1. Haberler
  2. Eğitim
  3. MEHMET ALİ SEZER AÇIKLADI: “TÜM ŞANLIURFA ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNİ AÇTIK”

MEHMET ALİ SEZER AÇIKLADI: “TÜM ŞANLIURFA ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNİ AÇTIK”

featured

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından COVİD-19 salgını nedeniyle okulların tatil edilmesiyle birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecine ilişkin, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü adına açıklamayı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Mehmet Ali SEZER gerçekleştirdi. Korona virüsün toplu yaşamı tehdit etmesi nedeniyle okulların eğitim-öğretime belli bir süre ara verdiğini hatırlatan SEZER, bu süreçte kurum için hazırlanan online sistem alt yapılarını geliştirip güncellendiğini açıkladı.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Mehmet Ali SEZER

Ayrıca Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Mehmet Ali SEZER

"Online eğitim-öğretim programlarında sadece kendi öğrencilerimize de değil, tüm Şanlıurfa öğrencilerinin faydalanması adına Youtube hesaplarımızdan da derslerimizi izliyebileceklerini hatırlattı."

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Mehmet Ali SEZER ‘in sosyal medya üzerinden gönderim sağladığı mesajı

Değerli Velimiz,

Bakanlığımızın kararıyla, 30 Nisan 2020 tarihine kadar eğitim-öğretime ara verilmiştir. Uzaktan Eğitim ile ilgili ilk açıklama yapıldığı andan itibaren, sürecin uzayacağını öngörüp tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Siz değerli velilerimizin de şahit olduğu üzere okulumuz, hem online eğitimde hem de televizyon ve internet üzerinden ders desteği ile süreci en verimli şekilde yürütmüştür.

Bundan sonra da uzaktan eğitim süreci, okulda yapılan eğitimle aynı heyecan ve disiplinle ders saatleri artarak devam edecektir. Bizler sorumluluğumuzun her daim farkında olarak velilerimizden bu süreçte desteklerini esirgememesini, okulumuzdan gelen yönlendirmeleri dikkate alarak sizin ve öğrencimizin mümkün olduğu kadar evde kalmasını temenni ediyoruz. Yüz yüze eğitime tekrar başlanıldığı ilk günden itibaren uzaktan eğitim derslerinin tamamımın tekrarı yapılacak olup okulumuzun aldığı kararlar gereği her günün telafisi aynı şekilde yaz döneminde yapılacak, eğitim konusunda hiçbir öğrencimiz mağduriyet yaşamayacaktır.

Yükseliş Koleji Ailesi olarak siz velilerimizle birlikte ülkece geçirdiğimiz bu zor sürecin üstesinden geleceğimizi bilerek sağlıklı ve güzel günlerin bizi beklediğinden eminiz. Evde Kalın, Sağlıkla Kalın.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu

Mehmet Ali SEZER

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Youtube Kanalı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MEHMET ALİ SEZER AÇIKLADI: “TÜM ŞANLIURFA ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNİ AÇTIK”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!