1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Trafik ışığında mesaj var

Trafik ışığında mesaj var

featured

Tekirdağ’da salgınla mücadele kapsamında vatandaşların evde kalması için farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda trafik sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışığa “Evde kal”, yeşil ışığa da “Eve git” yazıları yerleştirildi.

Tekirdağ’da yeni tip corona virüsü salgınıyla mücadelede vatandaşların, mecbur kalmadıkça evden çıkmamaları yönünde farkındalıklarını artırmak amacıyla trafik sinyalizasyon sistemlerindeki kırmızı ışığa “Evde kal”, yeşil ışığa da “Eve git” yazıları yerleştirildi.

Dünya genelinde ve ülkede insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşan Kovid-19 ile mücadelede salgından korunmak için zorunlu olmadıkça evden çıkılmamasının büyük önem taşıdığı ifade edildi. Ayrıca trafik sinyalizasyon sistemlerindeki “Evde kal” çalışmalarının Tekirdağ’ın 11 ilçesinde devam ettiği öğrenildi. İHA

Corona,Dünya,Tekirdağ,trafik

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trafik ışığında mesaj var
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!