1. Haberler
  2. Gündem
  3. TOKİ, KORONAVİRÜS NEDENİYLE TÖRENLERİ İPTAL ETTİ

TOKİ, KORONAVİRÜS NEDENİYLE TÖRENLERİ İPTAL ETTİ

featured

TOKİ, koronavirüs nedeniyle ‘100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen kura törenlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Tüm dünyada binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs tehdidine karşı önlemler devam ediyor.

Türkiye genelinde birçok etkinlik iptal edilirken, TOKİ’den de bir açıklama geldi. TOKİ, ‘100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’ kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan kura törenlerini iptal ettiğini açıkladı. Kuraların canlı yayınlanacağı belirtilen açıklama şu şekilde:

“Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak için ‘100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen kura törenleri iptal edilmiştir.

Kuralarımız açıklanan kura takvimi değiştirilmeden, aynı tarihlerde Noter huzurunda yapılacak olup, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızın (TOKİ) sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlanacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ, KORONAVİRÜS NEDENİYLE TÖRENLERİ İPTAL ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!