1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. THY 14 büyükşehire uçuşları iptal etti!

THY 14 büyükşehire uçuşları iptal etti!

featured

Türk Hava Yolları (THY), iç hat seferlerinin İstanbul ve Ankara’dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırıldığını ve tüm yurt dışı seferlerinin ise durdurulduğunu açıkladı. Bahsi geçen 14 büyük şehir içinde Şanlıurfa’nın olup olmadığı ise merak konusu oldu.

Türk Hava Yolları (THY), iç hat seferlerinin İstanbul ve Ankara’dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırıldığını ve tüm yurt dışı seferlerinin ise durdurulduğunu açıkladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Korona virüsü ile mücadele kapsamında, Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur. İç hat seferlerimiz Cumartesi 23.59’dan itibaren İstanbul ve Ankara’dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır. Cumartesi 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır. İç hat tarifemiz gün içinde hazırlanıp ilan edilecektir” ifadelerini kullandı. Öte yandan kargo seferlerinin ise devam edeceği bildirildi.

İstanbul ve Ankara dışında bahsi geçen 14 büyükşehir açıklanırken, Şanlıurfa’ya da seferler iptal edildi.Şanlıurfa’ya uçak  yoluyla gelmek isteyen vatandaşlar ise Gaziantep ya da Diyarbakır’a gitmek zorunda kalacak.

THY’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İç hatlarda Pazar 00.01’den itibaren sadece aşağıdaki Büyükşehirlere sefer yapılacaktır.

✈️İstanbul
✈️Ankara
✈️Samsun
✈️ Trabzon
✈️Erzurum
✈️ Van
✈️ Diyarbakır
✈️ Malatya
✈️ Gaziantep
✈️ Kayseri
✈️ Konya
✈️ Adana
✈️ Antalya
✈️ İzmir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
THY 14 büyükşehire uçuşları iptal etti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!