1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Tarlada çalışan yaşlı kadına jandarma yardım etti

Tarlada çalışan yaşlı kadına jandarma yardım etti

featured

Manisa’da tarlada çalışan 65 yaş üzeri bir kadını fark eden jandarma ekipleri, yaşlı kadının bir an önce işini bitirip evine gitmesi için yardım etti.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü insanların sokağa çıkması yasaklandı. Manisa’da hem emniyet ekipleri hem de jandarma ekipleri salgın sebebiyle 65 yaş üstü risk grubu vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Şehir ve ilçe merkezlerinde polis yaşlı vatandaşların ihtiyacını karşılamaya gayret gösterirken, jandarma ekipleri ise kırsal mahallerde yaşlı vatandaşların yardımına koşuyor.


TARLADA ÇALIŞAN YAŞLI KADINA YARDIM ETTİ

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri tarlada çalışan 65 yaş üzerinde bir kadını fark edince araçtan indi. Gerekli kontrolleri yapan jandarma ekipleri, yaşlı kadının işini bitirip bir an önce evine dönmesi için kolları sıvadı. Ekipler, yaşlı çiftçiyle beraber olumsuz hava şartlarından dolayı ürünlerin zarar görmemesi için tarladaki ürünleri naylon malzemeyle örttü.


JANDARMA EKİPLERİ İLE YAŞLI KADIN ARASINDA ESPRİLİ DİYALOG

Yaşlı kadın ile birlikte tarlada çalışan jandarma ekiplerinin arasında diyalog an ve an cep telefonu kamerasına kaydedildi. Jandarma ekiplerinin “Sana ceza yazacağız teyze” diye espri yaptığı yaşlı kadın, “Yazarsan şu anda ödeyecek halim yok. Tütünleri yaparsam o zaman öderim” şeklinde yanıt verdi.

Jandarma ekipleri yaşlı kadının verdiği cevaba “Bizim amacımız size ceza yazmak değil. Hastalanmayın o bizim için yeter” şeklinde cevap verdi.

cep telefonu,Corona,Emniyet,Kadın,Manisa,para,Polis,Türkiye,Yeter

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarlada çalışan yaşlı kadına jandarma yardım etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!