1. Haberler
  2. Biliyor muydun?
  3. Survivor Duygu kimdir, kaç yaşında? Survivor Duygu Serap Selman nereli, evli mi, eşi kim?

Survivor Duygu kimdir, kaç yaşında? Survivor Duygu Serap Selman nereli, evli mi, eşi kim?

featured
Survivor Duygu kimdir, kaç yaşında? Survivor Duygu Serap Selman nereli, evli mi, eşi kim? / Haberin Peşinde Urfa

Survivor 2021 kadrosuna yedeklerden dahil olan dört isimden biri olan Survivor Duygu hakkında araştırmalar devam ediyor. Yarışmaya Gönüllüler takımında devam eden Survivor Duygu Serap Salman bu hafta SMS birincisi olan Poyraz tarafından eleme adayı olarak gösterilmişti. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde eleme adayı olarak gösterilmesi hakkında açıklamalarda bulunan Survivor Duygu hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik. Peki Duygu Serap Salman kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Survivor 2021 kadrosunda yer alan isimlerden biri de Duygu Serap Salman olarak dikkat çekiyor. Survivor 2021 kadrosuna yedeklerden dahil olan dört isimden biri olan Survivor Duygu adaya geldiği ikinci haftada SMS birincisi olan Poyraz tarafından eleme adayı olarak gösterilmişti. Kendisinin eleme adayı olarak gösterilmesi hakkında konuşan Survivor Duygu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Survivor Duygu Serap Salman kimdir?

SURVİVOR DUYGU SERAP SALMAN KİMDİR?

Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 doğumludur. Duygu Serap Salman 24 yaşındadır. Ağrı Doğubeyazıt doğumlu Survivor Duygu, İstanbul’da yaşamaktadır. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor. Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilendiğini söyleyen Survivor Duygu, bu sporların bir çoğunda iyi durumda olduğunu dile getiriyor.

Survivor Duygu’nun kilosu 61’dir. Duygu’nun boyu ise 167’dir. Yeni Levent Anadolu Lisesi’nden mezun olduğunu söyleyen Duygu Serap Salman, Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü de yarıda bıraktığını ifade ediyor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİ İÇİN GELEMEDİ

Survivor’daki ilk gününde gönüllüler takımına dahil olduğu Acun Ilıcalı tarafından anonslanan Survivor Duygu, trafik kazası geçirdiği için geçen sene yarışma şansını yitirmiş. Acun Ilıcalı, o durumu şöyle açıklıyor: Geçen sene seçmelerde sakatlandı, trafik kazası geçirdi. Survivor seçmelerien gelme ihtimali varken gelemedi. İnat etti, seçmelerde de kendini hissettirdi ve bugün burada.

Survivor Duygu, erkek arkadaşı olduğunu belirtiyor.

Kaç yaşında,Evli mi,Ne iş yapıyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Survivor Duygu kimdir, kaç yaşında? Survivor Duygu Serap Selman nereli, evli mi, eşi kim?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!