1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. SURUÇ BELEDİYESİ YENİ YÖNETİMLE BÜTÇESİNİ DENGELİYOR

SURUÇ BELEDİYESİ YENİ YÖNETİMLE BÜTÇESİNİ DENGELİYOR

featured

SURUÇ BELEDİYESİ YENİ YÖNETİMLE BÜTÇESİNİ DENGELİYOR
31 Mart yerel seçimlerinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ne (DEM Parti) geçen kayyım yönetimindeki Suruç Belediyesi, yeni dönemin üç aylık gelir-gider tablosunu açıkladı.

177 MİLYON TL BORÇ

DEM Partili eş belediye başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, belediyeyi devraldıklarında kayyım yönetiminin 177 milyon TL borç bıraktığını ve bu borcun 85 milyon TL’sinin 2024 yılının ilk üç ayına ait olduğunu belirtti.

BELEDİYENİN GİDERLERİ ÜÇTE BİRİNE İNDİ

Açıklanan verilere göre, kayyım dönemindeki üç aylık gelir-gider tablosu da kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre, DEM Parti yönetimindeki Suruç Belediyesi’nin 1 Nisan – 1 Haziran 2024 tarihleri arasında 64 milyon 420 bin 725 TL geliri, 63 milyon 457 bin 278 TL gideri oldu. Kayyım dönemindeki 1 Ocak – 31 Mart 2024 tarihleri arasında ise belediyenin 83 milyon 455 bin 739 TL geliri varken, 198 milyon 419 bin 792 TL gideri olduğu belirtildi.

DEM Parti yönetimi, belediyenin giderlerini kayyım dönemine göre üçte bire indirmeyi başardı. Yeni yönetim, şeffaflık ve mali disiplini ön planda tutarak Suruç halkına daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SURUÇ BELEDİYESİ YENİ YÖNETİMLE BÜTÇESİNİ DENGELİYOR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!