1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için yarın son gün…

Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için yarın son gün…

featured

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen alımı yapılacağını açıklamıştı. Bakanlığın bünyesinde istihdam edilecek 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular 1 Haziran’da başladı. Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları yarın son bulacak. Peki, sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru takvimi ve başvuru ekranı…

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli öğretmenlik için başvuruda bulunan öğretmen adayları, başvuru takvimini ve sözlü sınav yerlerini merak ediyor. 1 Haziran’da başlayan başvurular yarın (12 Haziran) son bulacak. İşte sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili son bilgiler…

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU TAKVİMİ

19 bin 910 sözleşmeli öğretmen kadrosu için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 1-12 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri 22 Haziran’da ilan edilecek. Sözlü sınavlar, 6-25 Temmuz’da yapılacak. Sözlü sınav sonuçları ise 28 Temmuz’da ilan edilecek.

Bu kapsamda sonuçlara itirazlar, 4-7 Ağustos’ta alınacak. Bu itirazların sonuçları, 10 Ağustos’ta duyurulacak. Atama tercihleri, 28-31 Ağustos’ta alınacak, atama sonuçları ise 1 Eylül’de açıklanacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli öğretmenlik için yapılacak sözlü sınava davet edilmek üzere yapılacak başvuru elektronik ortamda https://ilkatama.meb.gov.tr adresinden alınacaktır.

Adaylar sisteme giriş yaptıktan sonra, sözlü sınav merkezi tercihlerini işaretleyecektir.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK İLK ATAMA BAŞVURU SAYFASI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu için yarın son gün…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!