1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için geri sayım! Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için geri sayım! Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

featured

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihi sonuçları için geri sayım başladı. Atama sonuçları ardından Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapacak öğretmenler 40 eğitim kurumu tercihi gerçekleştirmişti. Peki sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınacak olan sözleşmeli öğretmen atama tercihi sonuçları için kısa bir süre kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı, atama sonuçlarının açıklanmasının ardından 20 bin sözleşmeli öğretmeni bünyesine katacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayımladığı 2020 sözleşmeli öğretmenliğe başvuru ve atama kılavuzuna göre, atama tercihi sonuçları 18 Mart 2020 tarihinden açıklanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için geri sayım! Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!