1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Sosyal Alan Bulamayanlar Sokakta…

Sosyal Alan Bulamayanlar Sokakta…

featured

Şanlıurfa’nın yıllardan bu yana en büyük sorunlarından biri olan sosyal alan ve sosyal aktivite eksikliği bir türlü giderilmezken vatandaşlar soluğu sokaklarda alıyor.

Bahar havasının etkisinde olan Şanlıurfa’da, güneşli havaların gelmesi ile vatandaşlar sosyal alan bulamadıkları için mecburen sokağa çıkmaya başladı.

Kamuya açık sosyal alanların eksikliğini hisseden Şanlıurfa halkı bu güzel ve güneşli havanın güzelliğini değerlendiremiyorlar. Genel itibari ile büyükşekir oldutan sonra Şanlıurfa nüfusun genişlemesiyle vatandaşlar sosyal aktivite ve sosyal alan bulmakta ve değerlendirmekte zorluk çekiyorlar.

Havaların güzel ve güneşli olması sebebiyeti ile vatandaşlar Bahçelievler semtinde ana cadde üzerinde dükkanları dolaşmaktan başka birşey yapamadılar. Güneşli ve sıcak havanın bahar etkisi uyandırğı kentte halk sadece ana cadde üzerinde bir uçtan diğer uca yürümekle yetindi.

Nüfus bakımından Türkiye’de en büyük 8. şehri olan Şanlıurfa’da vatandaşlar sosyal alanların olmamasının önemli derecede olumsuzluk yarattığını ve çoğu kamu personellerinin şehirden taşınmasının bu sebep olduğunu açıkladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal Alan Bulamayanlar Sokakta…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!