1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Son dakika… Bakan Koca vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

Son dakika… Bakan Koca vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

featured

Son dakika… Bakan Koca vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı / Haberin Peşinde Urfa

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre vaka sayısının 100 bin nüfusta en çok Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu’da arttığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından geçen haftaya göre vaka sayısı 100 bin nüfusta en çok azalan ve artan illeri açıkladı.

Bakan Koca’nın açıklamasına göre en çok azalma Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay’da oldu. Bu illeri Adana, Nevşehir, Bartın, Iğdır ve Uşak takip etti.

Vaka sayısında en çok artış ise Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu’da gerçekleşti. Vakaları artan iller tablosunda sırasıyla Sakarya, Ardahan, Adıyaman, Tekirdağ ve Kırklareli yer aldı.

Bakan Koca, paylaşımında “Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor” mesajına yer verdi.

Adana,Adıyaman,BAYBURT,Bolu,Corona,Cuma,Erzincan,Giresun,Hatay,Karabük,Kırklareli,Nevşehir,Ordu,Sağlık,Sağlık Bakanı,Sağlık Bakanlığı,Sakarya,Samsun,son dakika,sosyal medya,Tokat,TRABZON

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika… Bakan Koca vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!