1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. SİVEREK’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

SİVEREK’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

featured

Siverek Belediyesi öğrencilerin gelişime katkı yapması amacıyla okullarda ağaç dikim etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kamu kurum ve okul bahçelerinin ağaçlandırılması kapsamında fidan dağıttı.

Olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen ‘Orman Haftası’ etkinliği kapsamında Siverek Belediyesi tarafından düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı da katıldı.

Düzenlenen program kapsamında Mehmetçik İlköğretim Okulu bahçesinde öğrencilere ağaç ve doğa sevgisi kazandırılması amacıyla ağaç dikildi. Ailelerin de katıldığı etkinlikte onlarca fidan toprakla buluşturuldu.

Programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koşar, etkinlik nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelediğimiz etkinliğimizi ancak bugün yapabildik. Ağacın önemini ve değerini ‘ağaç yaş iken eğilir’ sözünden anlıyoruz. Dolayısıyla çocuklarımıza ağacın ve doğanın önemini bu yaşlarda aşılamamız gerekiyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİVEREK’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!