1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Serinleme mekanları boş kaldı

Serinleme mekanları boş kaldı

featured

Şanlıurfa’da her yıl sıcaklardan dolayı Hasan Paşa Cami avlusundan geçen kanalda serinleyen vatandaşlar, bu yıl korona virüs (Covid-19) nedeniyle bölgeye gelmiyor.


Şanlıurfa’da her yıl sıcaklık nedeniyle Balıklıgöl yerleşkesinde bulunan Hasan Paşa Cami avlusundan geçen kanalda serinlemeye çalışan vatandaşlar, bu yıl korona virüs tehdidi sebebiyle bölgeye gelmeyi tercih etmiyor.


Korona virüs nedeniyle çeşmenin boş olduğunu belirten Ahmet Güllü, “Her yıl normalde Hasan Paşa Camii avlusunda geçen kanalda sıcaklık nedeniyle vatandaşlar gelip serinliyordu. Korona virüs nedeniyle insanlar artık gelmiyor. Virüs olmasaydı, insanlar gelip burada kanala girerek serinlerdi” dedi.


Vatandaşlardan Abdulkadir Gümüşhan ise bu Ramazan ayında Hasan Paşa Cami avlusundaki kanalın insanlar evde kalınca boş kaldığını kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serinleme mekanları boş kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!