1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Şanlıurfa’ya 10 Bin 700 tablet bilgisayar yollandı

Şanlıurfa’ya 10 Bin 700 tablet bilgisayar yollandı

featured

Kalabalıkların oluşmaması için kapatılan okullarda ara vermek zorunda kalınan eğitimin devam etmesi için öğrenciler evlerine gönderildi.

Evlerine gönderilen ve online eğitimlere katılmak zorunda kalan öğrencilerin birçoğu kısıtlı imkanlardan dolayı online eğitim alamıyordu.

Milli Eğitim Bakanlığı bu sorunu çözmek için düğmeye bastı. Bakanlık sorunun çözümü için ihtiyacı olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye etme kararı aldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı bulunan öğrenciler için tedarik edilen 50 bin 500 tablet bilgisayar daha 15 ile sevk edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, “Dağıtımını sürdürdüğümüz 500 bin adet tablet bilgisayarın tamamını, resmî veriler doğrultusunda oluşturulan öncelik sırasına göre Ocak ayı sonuna kadar öğrencilerimize ulaştırmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

Bu gönderimde Adıyaman’a 2 bin 300, Batman’a 2 bin 600, Diyarbakır’a 3 bin, Gaziantep’e 3 bin, Hakkari’ye 850, İstanbul’a 5 bin, Kayseri’ye 2 bin, Kilis’e 500, Kocaeli’ye 8 bin, Mardin’e 3 bin, Ankara’ya 1350, Siirt’e 1000, Şanlıurfa’ya 10 bin 700, Şırnak’a 2 bin 600 ve Van’a 4 bin 600 adet tablet bilgisayar ulaştırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’ya 10 Bin 700 tablet bilgisayar yollandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!