1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. ŞANLIURFA’DAKİ DOKTORLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

ŞANLIURFA’DAKİ DOKTORLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

featured

Koronavirüs nedeniyle azalan kan stokları sonrası Şanlıurfa’da harekete geçen bir grup doktor, kan bağışında bulundu.

Yeni tip koronavirüsün başlamasının ardından Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların kan verme oranı Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da yüksek oranda düştü.

Kan stoklarının azalmasıyla Türk Kızılay’ının yaptığı kan bağışı kampanyasına Şanlıurfa’da bir grup doktordan anlamlı destek geldi. Zorlu süreçte azalan kan stoku için kan bağışında bulunan kentteki doktorlar, akşam üzeri Novada Park AVM önünde kan verdi.



‘HERKESİ KAN VERMEYE BEKLİYORUZ’ 

Doktorların bu davranışı takdirleri toplarken, kan veren Uzman Doktor Haluk Yeşilbağdan vatandaşları bağışa davet etti.

Verilen destek ile sadece kan bağışı yapmadıklarını, ihtiyacı olan vatandaşlara ‘can’ verdiklerini belirten Yeşilbağdan, şöyle konuştu:

“Çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde doktor arkadaşlarımız kan vermeye geldi. Dileriz ki, bu diğer doktorlara da örnek olur. Herkesi kan vermeye bekliyoruz. Çoğu hastane ve kan bankalarında kan hiç kalmadı. Bu verdiğimiz kan değil, candır. Bu stokları yeniden doldurmamız gerekiyor. Koronasız bir ömür diliyoruz ve herkesi kan vermeye davet ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞANLIURFA’DAKİ DOKTORLAR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!