1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞANLIURFA’DA ŞEHRİN ANA ARTERLERİNDEKİ KAVŞAKLAR 24 SAAT İZLENİYOR

ŞANLIURFA’DA ŞEHRİN ANA ARTERLERİNDEKİ KAVŞAKLAR 24 SAAT İZLENİYOR

featured

Toplamda 125 adet kavşak, Trafik Kontrol Merkezi’nden uzaktan kontrol edilerek trafiğin yoğun olduğu noktalarda hızlıca düzenlemeler yapılıyor. Bu sayede kentteki trafik akışı sürekli izlenerek, trafik yoğunluğunun minimize edilmesi ve olası sorunlara anında çözüm üretilmesi sağlanıyor.

Sinyalizasyon Sistemlerinde Geniş Kapsamlı Çalışmalar

Trafik ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde sinyalizasyon sistemlerinde iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa merkez ve 13 ilçede yapılan bu çalışmalarla, 138 farklı kavşakta sinyalizasyon sistemlerinin ihtiyaçlarına göre bakım ve onarım çalışmaları düzenli olarak yürütülüyor.

Kavşak Düzenlemelerinde Son Durum

Son 5 ayda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Şanlıurfa genelinde toplam 8 kavşakta önemli düzenlemeler yapıldı. Bu kavşaklardan 7’sinde sinyalizasyon sistemlerinin yapım ve revizyon işlemleri başarıyla tamamlandı.

  1. Maşuk Kavşağı
  2. Yeşiloğlu Kavşağı
  3. Uçaksavar Kavşağı
  4. Yeni Vilayet Kavşağı
  5. Eyyübiye Spot Kavşağı
  6. Balıklıgöl Kavşağı
  7. Fidancılar Kavşağı

Yapılan bu düzenlemeler sayesinde, kavşaklarda oluşabilecek trafik sıkışıklıklarının önüne geçilmesi ve araçların trafikte bekleme sürelerinin azaltılması amaçlanıyor. Bu kavşaklar, anlık izleme ve müdahale sistemleriyle desteklenerek, yoğun trafik durumlarında hızla çözüm üretilebiliyor.

şanlıurfa haber Şanlıurfa haberleri şanlıurfa son dakika

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞANLIURFA’DA ŞEHRİN ANA ARTERLERİNDEKİ KAVŞAKLAR 24 SAAT İZLENİYOR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!