1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞANLIURFA VALİLİĞİ, PARA İLE HASAR TESPİT EDENLERE İTİBAR EDİLMESİN UYARISINDA BULUNDU

ŞANLIURFA VALİLİĞİ, PARA İLE HASAR TESPİT EDENLERE İTİBAR EDİLMESİN UYARISINDA BULUNDU

featured

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Şanlıurfa Valiliği de fırsatçılara önlem amacıyla bir açıklamada bulundu.

‘Para karşılığı bu işi yaptığını belirtenlere itibar etmeyin’

Depremden etkilenen 10 ilden biri olan Şanlıurfa’da valilikten yapılan yazılı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki 100 ekibin kent genelinde hasar tespit çalışması yaptığı aktarıldı.

Açıklamada, “Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı teknik elemanlarımızca yapılmaktadır. Para karşılığı bu işi yaptığını ifade eden kişi ve kurumlara kesinlikle itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi.

🔴Fırsatçılar iş başında‼️

📌Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı teknik elemanlarımızca yapılmaktadır.

📌Para karşılığı bu işi yaptığını ifade eden kişi ve kurumlara kesinlikle itibar etmeyiniz.

— T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ (@UrfaValiligi) February 11, 2023

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞANLIURFA VALİLİĞİ, PARA İLE HASAR TESPİT EDENLERE İTİBAR EDİLMESİN UYARISINDA BULUNDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.