1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Sakarya Büyükşehir’in Ramazan etkinlikleri Kitapçılar Sokağında devam ediyor

Sakarya Büyükşehir’in Ramazan etkinlikleri Kitapçılar Sokağında devam ediyor

featured

Sakarya Büyükşehir’in Ramazan etkinlikleri Kitapçılar Sokağında devam ediyor / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA – 30.03.2023 – HİBYA – Sakarya Büyükşehir Ramazan etkinlikleri kapsamında cuma günü Mehter gösterisi, hafta sonu ise tasavvuf müziği dinletisiyle gölge oyunu gösterisi etkinlikleri düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan Kitapçılar Sokağı’nda düzenlenen Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri mehter gösterisi, dinleti ve gölge oyunuyla hafta sonu vatandaşların buluşma adresi olacak.

Ramazan etkinlikleri kapsamında 31 Mart Cuma günü Büyükşehir Mehter takımı tarafından iftar öncesi saat 17.30’da mehteran gösterisi sunulacak.

Hafta sonu ise cumartesi günü tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Kemalcan Ergün, Sakarya Tarihi Türk Müziği Topluluğu beraber sahne Kitapçılar Sokağında sahne alacak. Tasavvuf müziği dinletisi saat 22.00’da başlayacak. Pazar günü ise Tiyatro Sanatçısı Seçkin Bayramoğlu ‘Nasip’ isimli meddah hikayesiyle bir gölge oyunu sunacak. 

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakarya Büyükşehir’in Ramazan etkinlikleri Kitapçılar Sokağında devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!