1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Sağlık çalışanlarına ücretsiz pati hizmeti

Sağlık çalışanlarına ücretsiz pati hizmeti

featured

Ankara’daki Happy Pets Oteli, evcil hayvan sahibi sağlık çalışanlarından ücret almayacak. Görev başında olan sağlık personelinin evcil hayvanları ücretsiz olarak misafir edilecek.

Ankara Çayyolu’ndaki Happy Pets Oteli, evcil hayvan sahibi sağlık çalışanlarından ücret almayacak. Görev başında olan sağlık personelinin evcil hayvanları, ücretsiz olarak misafir edilecek.

“BORCUMUZU ÖDEMEK İSTİYORUZ”

Hayvan Oteli sahibi Sevgi Süer Şanalan, ”Fedakar sağlık çalışanları, kedi veya köpeklerini evde uzun saatler yalnız bırakmak durumunda kalıyor. Bizler dört ayaklı dostlarımızı otelimizde misafir ederek, sağlık çalışanlarına bir nebze olsun borcumuzu ödemek istiyoruz” dedi. Şanalan, başta doktorlar ve hemşireler olmak üzere Korona virüse karşı hastaneler ve polikliniklerde mücadele veren sağlık çalışanlarının, bu mücadeleleri sırasında evcil hayvanları ile ilgili endişe yaşamamalarını istediklerini de belirtti.

Ankara,Kedi,korona,Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık çalışanlarına ücretsiz pati hizmeti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!