1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Rihanna ve Jay-Z güçlerini birleştirdi ve 2 milyon dolar bağışladı

Rihanna ve Jay-Z güçlerini birleştirdi ve 2 milyon dolar bağışladı

featured

Rihanna ve Jay-Z, corona virüsüne karşı güçlerini birleştirdi. İki ünlü ismin kurdukları iki vakıf üzerinden 2 milyon dolar bağışlandı…

Dünyaca ünlü isimler Rihanna ve Jay-Z, corona virüsüyle mücadele kapsamında güçlerini birleştirdi. Rihanna’nın kurduğu Clara Lionel Vakfı ile Jay-Z’nin Shawn Carter Vakfı, “Belgesiz işçiler, evsiz ve yaşlı nüfuslar ve cephedeki sağlık çalışanlarının çocukları” için toplam 2 milyon dolarlık bağış yaptı.

BİREYSEL BAĞIŞI 10 MİLYON DOLARA YAKLAŞTI

Rihanna daha önce bireysel olarak da bağışlarını yapmış, şu ana kadar verdiği miktar ise 10 milyon dolara yaklaştı… Bu arada ünlü şarkıcıların bağışları ise bireysel hak ve özgürlükleri korumak için çalışan ACLU-Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği, New York Göçmenlik Koalisyonu, Los Angeles Belediye Başkanlığı Fonu ve Devlet Okulları Fonu’na verilecek.

Corona,Dolar,Haiti,Malavi,New York,Rihanna,Sağlık

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rihanna ve Jay-Z güçlerini birleştirdi ve 2 milyon dolar bağışladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!