1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Mide kanaması geçirdim, şu anda çok iyiyim

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Mide kanaması geçirdim, şu anda çok iyiyim

featured

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Mide kanaması geçirdim, şu anda çok iyiyim / Haberin Peşinde Urfa

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, tedavi gördüğü hastaneden fotoğraf paylaşarak, mide kanaması geçirdiğini ve şu an sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.  

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, geçen salı günü CNN Türk canlı yayınında bir anda rahatsızlandı. Hemen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ceyhan, tetkikleri yapıldıktan sonra servise alındı.

“ŞU ANDA ÇOK İYİYİM”

Prof. Dr. Ceyhan, Twitter hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Ceyhan, “Arayan, soran, ilgilenen ve dualarını esirgemeyen bütün dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir mide kanaması geçirdim şu anda çok iyiyim. Yakında görüşmek umuduyla” dedi. Ceyhan, tedavi gördüğü hastanede çekilen fotoğrafını da paylaştı. (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Mide kanaması geçirdim, şu anda çok iyiyim
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!