1. Haberler
  2. Otomotiv
  3. Paris Otomobil Fuarı şimdiden iptal…

Paris Otomobil Fuarı şimdiden iptal…

featured

Avrupa’nın ve dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan Paris Otomobil Fuarı, 2 yılda bir Frankfurt Otomobil Fuarı ile dönüşümlü olarak gerçekleştiriliyor. 2020 yılında 29-30 Eylül tarihlerinde kapılarını açacak olan fuar şimdiden iptal edildi.

Mart ayında gerçekleşecek olan Cenevre Otomobil Fuarı, nisanda düzenlenecek olan ve 2021 yılına ötelenen Detroit Otomobil Fuarı ve şimdi de bu yıl eylül ayının sonunda düzenlenmesi planlanan Paris Otomobil Fuarı… Corona virüsü salgını sebebiyle otomotiv dünyasının en büyük organizasyonları birer birer iptal ediliyor ya da ileri bir tarihe erteleniyor…

Fuar organizatörlerinden gönderilen basın bülteninde organizasyonun tamamen iptal edilse de üreticilerin yeni modellerini sergilemek için farklı yerlerde farklı etkinlikler yapabileceği belirtildi. Organizatörlerden gelen açıklamada, “Ana partnerlerimiz için alternatif çözüm önerileri üzerine çalışıyoruz.” denildi.

Paris Otomobil Fuarı, Avrupa’nın en büyük otomobil organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Fransız otomotiv endüstrisinin gövde gösterisi yaptığı fuar, Frankfurt Otomobil Fuarı ile dönüşümlü olarak gerçekleştiriliyor.

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Paris Otomobil Fuarı şimdiden iptal…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!