1. Haberler
  2. Gündem
  3. ÖZBEKİSTAN HEYETİ URFA’DA Kİ BESİ OSB TESİSİNE HAYRAN KALDI

ÖZBEKİSTAN HEYETİ URFA’DA Kİ BESİ OSB TESİSİNE HAYRAN KALDI

featured

Reform Daire başkanı Bekir Özbek Başkanlığında Özbekistan’dan gelen bir grup idareci ile yatırımcı Şanlıurfa TDİ OSB’yi ziyaret ederek Bölge Müdürü Rüstem Coşkun’la Kooperatif ikinci başkanı Mehmet Kaya’dan brifing aldılar.

Osb’yi gezerek çiftlikleri ve biyogaz üretim tesisini inceleyen heyet tesislere hayran kaldıklarını, ülkelerine dönünce Şanlıurfa’da ki Osb’nin bir benzerini ülkelerine kurmaya çalışacaklarını söylediler. Osb’de gördüklerinden çok etkilendiklerini, bunun için osb yönetimini ve besi kooperatifi yönetimini tebrik eden heyet, Osb yönetimi adına yönetim kurulu başkanı Mehmet Veis Güloğlu’na kooperatif yönetim kurulu adına da Başkan Sayın Mustafa Çiçek’e günün anısına plaket taktim edip kendilerine gösterilen ilgiden dolayı osb yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ettiler. En kısa zamanda Tdi Osb ve Kooperatif yönetimini ülkelerinde görmekten mutlu olacaklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖZBEKİSTAN HEYETİ URFA’DA Kİ BESİ OSB TESİSİNE HAYRAN KALDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!