1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Otobüsle seyahat eden riskli gruptaki baba kıza 4’er bin lira ceza

Otobüsle seyahat eden riskli gruptaki baba kıza 4’er bin lira ceza

featured

Otobüsle seyahat eden riskli gruptaki baba kıza 4’er bin lira ceza / Haberin Peşinde Urfa

HES kodu durumlarının “riskli” olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50’şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna yerleştirildi.

Son olarak açıkalnan pandemi kısıtlamalarının ardından denetimler de sıklaştı. Türkiye’nin dört bir yanandı HES kodu denetimleri yapılıyor. Kırıkkale’de 43 ilin geçiş noktasındaki kilit kavşakta gerçekleştirilen denetimde, şehirler arası otobüslerde ve özel araçlarla seyahat eden kişilerin ‘HES kodu’ ile ‘seyahat izin belgesi’ sorgulaması yapıldı. Ekipler, yolcular ve sürücülere maskesiz seyahat etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Bölge trafik kontrol noktasında durdurulan bir otomobil sürücüsü B.K. (39) ile kızı A.K.’nin (21) HES kodu sorgulamasında riskli grubunda olduğu tespit edildi. Polis, durumu İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerine bildirdi.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ekiplere durumunu anlatan A.K., astım hastası kızının ambulansla hastaneye götürüldüğünü ve kendisinin de otomobiliyle kızını hastaneden almak için dışarı çıktığını iddia etti. Karantina kurallarını ihlalden 4 bin 50’şer lira para cezası yazılan baba ve kızı, karantina yurduna yerleştirildi. (.)

baba,HES kodu,İçişleri Bakanlığı,Kırıkkale,otomobil,para,Polis,trafik,Türkiye

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otobüsle seyahat eden riskli gruptaki baba kıza 4’er bin lira ceza
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!