1. Haberler
  2. Gündem
  3. ÖĞRENCİLERE MÜJDE KYK ÇALISMASI BİTTİ, CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK

ÖĞRENCİLERE MÜJDE KYK ÇALISMASI BİTTİ, CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK

featured

Üniversite öğrencilerine burs olarak verilen Kyk kredilerine yansıtılan yüksek faiz sosyal medyada gündem olmuş, Kemal Kılıçdaroglu ise Kyk borcunu paylaşan bir öğrenciye; “Borcunuzu ödemeyin, biz gelince sadece ana parayı iş bulunca ödeyeceksiniz” yanıtını vermişti.

Milliyet’te yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın KYK kredi borçları ile ilgili uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü ve bu çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, üniversite öğrencilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla KYK kredi borçları ile ilgili çalışmanın hızlandırılarak 2022-2023 akademik yılı Güz Dönemine kadar tamamlanmasını istedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURACAK

KYK kredi borçları ile ilgili çalışmanınyk 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRENCİLERE MÜJDE KYK ÇALISMASI BİTTİ, CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.