1. Haberler
  2. Otomotiv
  3. ‘O’ ilçeler de hizmet alanına girdi!

‘O’ ilçeler de hizmet alanına girdi!

featured

MOOV by Garenta, Corona virüsü salgını sebebiyle hizmet bölgesini genişletme kararı aldı. Salgın sebebiyle, ihtiyaç anında bireysel araç kullanmak isteyenlerin artmasından dolayı İstanbul’da; Esenyurt, Sarıyer, Beykoz, Çekmeköy, Sultanbeyli ve Tuzla ilçelerinin büyük bir bölümünü uygulamanın hizmet bölgesine dahil oldu.

MOOV by Garenta, Corona virüsü salgını sebebiyle hizmet bölgesini genişletme kararı aldı.

Salgından dolayı sosyal izolasyon kurallarını uygulamak isteyenlerin bireysel araçlarını kullanmaya başlamaları, aracı olmayanların ise kiralama alternatiflerini değerlendirdikleri biliniyor. Buradan hareketle, İstanbul’da 1.600 araçla kullanıcılarına araç kiralamada özgürlük sunan MOOV by Garenta İstanbul’daki hizmet bölgesini genişletti. MOOV by Garenta; Esenyurt, Sarıyer, Beykoz, Çekmeköy, Sultanbeyli ve Tuzla’daki birçok mahalleyi hizmet bölgesine dahil etti.

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘O’ ilçeler de hizmet alanına girdi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!