NARİN CİNAYETİNDE 8 TUTUKLAMA! ANNE VE AĞABEY DE ARALARINDA…

narin-cinayetinde-8-tutuklama-anne-ve-agabey-de-aralarinda-0

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün kaybolduktan sonra cesedi çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın soruşturmasında önemli gelişmeler yaşandı. Narin’in annesi ve ağabeyi dahil 8 kişi tutuklandı, toplam tutuklu sayısı 10’a yükseldi.

CİNAYETTE TUTUKLAMA SAYISI ARTIYOR

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından başlatılan soruşturmada, 9 kişi hakkında tutuklama talep edilmişti. Son alınan bilgilere göre, aralarında Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Bu tutuklamalarla birlikte toplam tutuklu sayısı 10’a ulaştı.

14 SAAT ÇAPRAZ SORGU YAPILDI

Soruşturma kapsamında Narin’in babası, halası ve kuzenleri dahil 14 kişi serbest bırakıldı. Şüpheliler 14 saat boyunca savcılar tarafından çapraz sorguya alındı ve suçlamaları reddetti. Sorgu sonucunda aralarında Narin’in amcası, kuzenleri ve yengesi gibi aile bireylerinin de yer aldığı isimler tutuklanırken, bazı şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TOPLAM 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından ifadeleri alınan 14 şüpheliden 8’i tutuklanarak T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Anne ve ağabeyi, “kasten öldürme suçuna iştirak” suçlamasıyla tutuklanırken, diğer aile bireyleri ise “suç delillerini gizleme ve suçluyu kayırma” suçlarından tutuklandı.

Exit mobile version