1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Musk’ın sözlerine sert tepki

Musk’ın sözlerine sert tepki

featured

Elon Musk, fabrikasını açmasına izin vermeyen Alameda bölgesini dava edeceğini söyledi, üretimi başka yere kaydırmakla tehdit etti. California Eyalet Meclis Üyesi Lorena Gonzalez twitterdan, “S….. git Elon Musk” diye yazdı!

Elon Musk, başından beri karantina uygulamasına karşı. Musk, insanların zorla evde tutulmalarının faşizan bir davranış olduğunu söylemişti.

Ünlü iş insanı bu kez Tesla’nın California’daki fabrikasını, yasak olmasına rağmen açmak istemesiyle tartışma konusu oldu. Eyalette bazı yerlerde 7 Mayıs’tan itibaren üretim yerleri çalışmaya başladı. Ancak Tesla’nın fabrikasının bulunduğu Alameda’da karantina uygulaması sürüyor.

‘SEÇİLMEMİŞ, CAHİL, GEÇİCİ GÖREVLİ!’

Musk, konuyla ilgili olarak, “Tesla, derhal Alameda bölgesine dava açıyor. Alameda’nın seçilmemiş ve cahil ‘geçici’ sağlık görevlisi, ABD başkanına, California valisine, anayasal özgürlüklerimize aykırı davranıyor. Açıkçası bu son noktaydı. Tesla’nın merkezini Teksas Nevada’ya taşımak için çalışmalara başlayacağız. Alameda’daki fabrikanın kalıp kalmayacağı ise yaşanacak gelişmelere bağlı. Biz, California’daki son araç fabrikasıyız” ifadelerini kullandı. Tesla’nın bölge yönetimine dava açıp açmadığı henüz belli değil.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Elon Musk’ın son çıkışına sert bir tepki geldi. California Eyalet Meclisi’nin San Diego’lu Demokrat üyesi Lorena Gonzalez attığı tweette, “S….. git Elon Musk” diye yazdı! Gonzalez’in bu tweeti binlerce beğeni aldı. Meclis üyesi, Musk ile ilgili başka yorum yapmak istemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Musk’ın sözlerine sert tepki
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!