1. Haberler
  2. Gündem
  3. MİTİNGDE BEYAZGÜL ŞİİR OKURKEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ

MİTİNGDE BEYAZGÜL ŞİİR OKURKEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ

featured

Nureddin Nebati’nin bakanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk kez geldiği memleketi Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde düzenlediği miting sırasında çekilen bir görüntü sosyal medyaya konu oldu.

Mitinge katılan bir vatandaşın çekerek sosyal medya hesabı Tiktok’ta paylaştığı görüntüde, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den önce kürsüye çıkan Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, önce Mehmet Sadık Alican’ın ‘Ben Urfayım’ şiirinden dörtlükler okuduktan sonra, Viranşehir’e yaptıkları hizmetleri anlatmaya başladı.

Bu sırada bir vatandaş, “Çocuklarımız okula gidemiyor. Yol yok, yol. Gelme köyümüze. 3 senedir çocuklarımız okula gidemiyor” diye bağırdı.

İSYAN EDEN VATANDAŞ GERMEN KÖYÜNDE OTURUYORMUŞ

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e tepkisini dile getiren köylünün Viranşehir’e bağlı Germen Köyü’nde oturduğu, mitinge katılan katılan genç bir kullanıcı tarafından Tiktok hesabında yayınlandığı bu görüntüyü kendi sosyal medya hesabından alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Şanlıurfa’da Bakan Nebati ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sahnede ‘Eyüp Sabrını tavsiye ederken, vatandaşın isyanı: Yok yok, çocuklarımız okula gidemiyor” yorumu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİTİNGDE BEYAZGÜL ŞİİR OKURKEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!