1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Mersinli doktor, görevi başında hayatını kaybetti

Mersinli doktor, görevi başında hayatını kaybetti

featured

Mersinli doktor, görevi başında hayatını kaybetti / Haberin Peşinde Urfa

Mersin’de görev başında kalbi durmuş olarak bulunan Doktor Hakan Palamut hayatını kaybetti.

MERSİN – 20.12.2022 – HİBYA -Edinilen bilgiye göre,  Mersin İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Komuta Kontrol Merkezinde görevli doktor Hakan Palamut sabah 6.30’da nöbette kalbi durmuş olarak bulundu. Doktor Palamut, görev arkadaşları tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Mersin Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Palamut, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Başhekimi Doktor Turgay Kuş yaptığı açıklamada: “KKM’de görevli Dr. Hakan Palamut arkadaşımız bu sabah nöbette kalbi durmuş olarak bulunmuş ve MÜTF’ye nakledilmiştir. Ancak çok üzücü başka bir kayıp daha yaşadık. Hepimizim başı sağolsun arkadaşlar. Mesai arkadaşımıza Allah rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersinli doktor, görevi başında hayatını kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!