1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Meghan Markle, Lady Diana’nın avukatı ile anlaştı

Meghan Markle, Lady Diana’nın avukatı ile anlaştı

featured

Meghan Markle, İngiliz bulvar gazetelerine karşı, Diana’nın avukatı ile anlaştı. Sussex Düşesi’ni artık David Sherborne temsil edecek…

Sussex Düşesi Meghan Markle’dan şaşırtan hareket. Markle, The Mail On Sunday gazetesinin yayıncısına karşı açtığı dava için Lady Diana’nın avukatı David Sherborne ile anlaştı. Haber 5RB hukuk firmasının resmi web sitesinde de onaylandı. Sherborne daha önce sadece Meghan Markle’ın eşi Prens Harry’nin vefat eden annesi Prenses Diana’yı değil, aynı zamanda Elton John, David ve Victoria Beckham ve Harry Styles gibi yüksek profilli İngiliz ünlülerini de temsil ediyor.

Sherborne’un resmi hesabından yapılan açıklamada, “Özel bilgileri kötüye kullanma, veri korumayı ihlal etme ve illişkili gazetelere karşı telif hakkı eylemini ihlal etme konusunda Sussex Düşesi Meghan için hareket ediyor” dendi.

Meghan, Mail on Sunday’in yayıncısına, gazetenin okuyucularını manipüle etmek amacıyla 2018’de babasına gönderdiği özel bir mektuptan alıntıları yayınladığı için dava açmıştı…

dava,Haber,sosyal medya,Victoria Beckham


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meghan Markle, Lady Diana’nın avukatı ile anlaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!