1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kurban Bayramı öncesi polisten sahte para uyarısı

Kurban Bayramı öncesi polisten sahte para uyarısı

featured

Kurban Bayramı öncesi polisten sahte para uyarısı / Haberin Peşinde Urfa

Kurban Bayramı öncesi piyasaya sürülen sahte paralar için emniyet güçleri çalışmalarını sürdürüyor. Antalya’da polis ekipleri kabalık olması muhtemel yerlerdeki vatandaşları sahte paralara karşı bilinçlendirmeye başladı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik ekipleri, Kurban Bayramı’nda sahte para ve dolandırıcılığa karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Ekipler, sahtecilik olaylarının önlenmesi ve suçla etkin mücadelede vatandaşların desteğinin alınması amacıyla, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların yoğun bulunduğu mahalle, cadde, sokaklarda ve kurban pazarlarında bilinçlendirme çalışmaları yapıyor.

Bu kapsamda, kurbanlık hayvan almak için pazar yerlerine gelen vatandaşlar ile esnafın, çeşitli suçlara maruz kalmalarını engellemek amacıyla Bayındır Mahallesinde ve Gazi Bulvarı üzerinde kurulan hayvan pazarına giden ekipler, çalışmalarını sürdürdü. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kurban Bayramı öncesi polisten sahte para uyarısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!