1. Haberler
  2. Yaşam
  3. KSO ‘yeşil dönüşüm’ konusunda danışmanlık verecek

KSO ‘yeşil dönüşüm’ konusunda danışmanlık verecek

featured

KSO ‘yeşil dönüşüm’ konusunda danışmanlık verecek / Haberin Peşinde Urfa

Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) “Kocaeli Sanayiinde Yeşil Dönüşüm” projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Bu kapsamda KSO, 10 firmaya danışmanlık hizmeti verecek

KOCAELİ – 07.11.2022 – HİBYA – Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) “Kocaeli Sanayiinde Yeşil Dönüşüm” projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Bu kapsamda KSO, 10 firmaya danışmanlık hizmeti verecek.

3 bin 500 üyesi bulunan KSO’nun “Kocaeli Sanayiinde Yeşil Dönüşüm” başlıklı projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Bu kapsamda KSO, Carbonhints Danışmanlık firması ile eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine başladı. Proje “İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik” konulu eğitim ile başladı. KSO Konferans Salonu’nda sabah saatlerinde başlayan eğitime firmaların uzman ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Eğitim programına; KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi, KSO İş Geliştirme Sorumlusu Aynur Hacıfettahoğlu ile Carbonhints Genel Müdürü Çevre Yüksek Mühendisi Seda Gümüş de katıldı.

Hibya Haber Ajansı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KSO ‘yeşil dönüşüm’ konusunda danışmanlık verecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!