1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Koç Akademi içeriklerini herkese açıyor

Koç Akademi içeriklerini herkese açıyor

featured

Koç Topluluğu çalışanlarının öğrenme ve gelişim amaçlı içeriklere erişim sağlayabilmesini sağlayan, Koç Holding A.Ş. (“Koç Holding”) tarafından oluşturulan bir platform olan Koç Akademi içinde bulunduğumuz süreçte insanların daha doğru ve doyurucu bilgi alabilmesi adına içeriklerine ücretsiz ulaşım hakkı sağladı.

Yapılan bu paylaşım kararını bir mail yoluyla ileten kurum, konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

“Son dönemde gerek çalışma arkadaşlarımız ve ailelerine gerekse ülkemize fayda sağlayacak birçok aksiyonu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızdan iç görü almak için yaptığımız anket çalışmalarında Koç Akademi Platformu üzerinden yayınladığımız online içerik ve bilgilendirmelerin en çok beğeni alan konulardan biri olduğunu anladık. Bu kapsamda hızlıca aksiyon alarak sadece Topluluk çalışanlarına özel olan Koç Akademi eğitim platformumuzu bugün itibariyle ücretsiz olarak herkesin kullanımına açtık. Artık Türkiye’deki herkes, Koç Akademi üzerinden, corona virüsü ile ilgili faydalı birçok içeriğin yanı sıra, teknoloji ve kişisel gelişim gibi diğer alanlarda da faydalı içeriklere erişebilecek. ”

Koç Akademi uygulamasına https://www.kocakademi.com/ linki üzerinden ulaşılabiliyor.

Corona,Teknoloji,Türkiye

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Koç Akademi içeriklerini herkese açıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!