1. Haberler
  2. Yaşam
  3. “Keşanlı” belediyenin araç filosuna katıldı

“Keşanlı” belediyenin araç filosuna katıldı

featured

“Keşanlı” belediyenin araç filosuna katıldı / Haberin Peşinde Urfa

Keşan Belediyesi tarafından hizmet filosuna katılan “Keşanlı” isimli ekskavatör, Keşan’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından hizmete başladı.

KEŞAN-01.10.2022-HİBYA- Keşan Belediyesi tarafından hizmet filosuna katılan “Keşanlı” isimli ekskavatör, Keşan’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından hizmete başladı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, törende yaptığı konuşmasında, yeni araçların hizmet kalitesini yükselteceğini söyledi.

Göreve geldiklerinde 88 olan araç sayısını 147’ye çıkardıklarını ifade eden Başkan Helvacıoğlu, “Göreve geldiğimizde araç yaş ortalaması yüksekti. Şimdi araçlarımızı yenileyerek, yaş ortalamasını 5 yıla düşürdük. Keşan Belediyesi olarak mücavir alanlarımız dahil civar ilçe ve beldelere de hizmet veren bir yapımız var.” diye konuştu.

Başkan Helvacıoğlu, hizmet filosuna kattıkları araçlara vatandaşların önerisiyle isim verdiklerini belirterek, “Yeni kepçelerimize ve kar küreme araçlarımıza; ‘Korudağ, Paşayiğit, Anlı ve Şanlı’ isimlerini vermiştik. Bu aracımıza da ‘Keşanlı’ ismini verdik. Anlı ve Şanlı’dan sonra, Keşanlı da Keşanlının hizmetinde olacak.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Keşanlı” belediyenin araç filosuna katıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!