1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kayseri’den dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına destek

Kayseri’den dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına destek

featured

Kayseri’den dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına destek / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği arasında dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imza töreni düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği arasında dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik protokol imza töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, “Biz eğitimin tarafındayız” dedi.

Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği ile birlikte, dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına yönelik gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, bu iş birliğinin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öztürk, bu destek sayesinde bireylerin ailesine, şehrine ve ülkesine katkı sağlayacağını düşündüğünü kaydederek şunları aktardı:

“Biz eğitimin tarafındayız. İnşallah yetiştireceğimiz kişilerin meslek sahibi olması, şimdilik bir atölyede çalışıyor olması, işveren paylarının, maaşlarının bir kısmının karşılanması, haklarının karşılanması ve işlerine devam etmesi yönündeki bu destek, ilerleyen zamanlarda onların meslek edinmeleri ile beraber belki kendi iş yerlerini açmaları ailelerine, şehrimize, ülkemize, imalat yönünde, üretim yönünde katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu işbirliğinin her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkutata ise bu konuda destek sunan Büyükşehir Belediyesi ve KAYMEK’e teşekkür ederek, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KAYMEK ile birlikte yaptığımız bu protokol sözleşme gereği, Türkiye’de ekonomik anlamda dezavantajlı olan gençlere bir istihdam yaratmaya çalışıyoruz. Bu gençlere önce tekstil fabrikasından kısa bir eğitim vereceğiz ve bu eğitim sonunda tekstil fabrikalarında istihdam etmek üzere ortaklaşa bunların maaşlarını, sigortalarını ve işveren paylarını ödeyeceğiz. Bu manada bize destek sunan KAYMEK’e ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri’den dezavantajlı bireylerin eğitim ve istihdamına destek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!